BookingAgora ve Hyperguest Arasında Stratejik Ortaklık

BookingAgora ve Hyperguest Arasında Stratejik Ortaklık

 

Küresel seyahat pazarının önde gelen isimlerinden BookingAgora, dünya genelindeki otel ağını genişletmek amacıyla teknoloji platformu Hyperguest ile yeni bir iş birliğine imza attı. Bu ortaklık sayesinde, BookingAgora, 50 binden fazla uluslararası oteli envanterine ekleyerek, kullanıcılarına daha geniş bir otel ağı sunacak. BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga, bu iş birliğinin, platformlarına üye olan seyahat acentelerine anlık rezervasyon akışı ve en iyi fiyatlarla doğrudan oda hizmeti sunma imkanı sağlayacağını belirtti. Hyperguest Türkiye Direktörü Ahmet Polat ise bu iş birliğinin, küresel seyahat pazarında güçlü bir etkileşim yaratacağına inandığını ifade etti.

Türkiye merkezli bir girişim olarak kısa sürede etkili bir küresel seyahat tedarikçisi haline gelen BookingAgora, 47 ülkede 5 binden fazla acente ve 12 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. BookingAgora, hizmet ağını genişletme hedefi doğrultusunda, Hyperguest ile stratejik bir ortaklık gerçekleştirdi. Bu ortaklık, küresel seyahat pazarında yeni bir sinerji yaratmayı amaçlıyor.

İş birliği protokolü, BookingAgora’nın İstanbul ofisinde imzalandı. Kadri Ciga, bu anlaşmanın şirketin dijital altyapısını ve güvenilirliğini daha da güçlendireceğini belirterek, “Bu iş birliği ile dünya genelinde birçok otel zinciri ile doğrudan anlaşmalar yapma fırsatını elde edeceğiz. Platformumuzda halihazırda 2,5 milyondan fazla otel mevcut ve bu anlaşmayla 50 bin yeni uluslararası otele daha erişim sağlayacağız. Seyahat acentelerine sunduğumuz hizmet kalitesini artırarak, küresel pazardaki gücümüzü daha da pekiştireceğiz,” dedi.

Hyperguest Türkiye Direktörü Ahmet Polat ise iş birliğinin önemini şu sözlerle vurguladı: “Hyperguest, özellikle konaklama sektörü için optimize edilmiş bir teknoloji platformu. Bu iş birliği ile BookingAgora, tedarik süreçlerini hızlandırarak, oteller ve seyahat sağlayıcıları arasında doğrudan rezervasyon akışını daha verimli hale getirecek. Doğrudan dağıtım modeli sayesinde otel ortaklarıyla ilişkileri güçlendirecek ve yeni fırsatlar yaratacak.”

BookingAgora Hakkında: BookingAgora, küresel seyahat pazarında lider bir rol üstlenerek, acente memnuniyetini ve dünya standartlarında B2B hizmet sunmayı hedefleyen bir platformdur. Profesyonel ekibi ve yüksek teknolojik donanımıyla 47 ülkede 5 binden fazla acente ve 7 binden fazla kullanıcıya 2,5 milyondan fazla otel, 400’den fazla havayolu ve binlerce destinasyona erişim sağlamaktadır. Ayrıca transfer, tur, araç kiralama ve vize hizmetleri sunmaktadır.

Hyperguest Hakkında: Hyperguest.com, özellikle konaklama sektörü için tasarlanmış bir teknoloji platformudur. Karmaşık mutabakat süreçlerini ortadan kaldırmayı hedefleyen platform, oteller ve seyahat sağlayıcıları arasında doğrudan bağlantılar kurarak operasyonel verimliliği artırmayı ve konaklama deneyimini optimize etmeyi amaçlar.