Roibos ile İş Birliğimiz

BookingAgora, Roibos İşbirliği ile Direkt Kontratlarını Geliştiriyor
 
B2B Seyahat pazarının lider oyuncularından BookingAgora, İspanya merkezli seyahat teknoloji şirketi Roibos ile yeni bir iş birliğine imza atıyor. Bu stratejik iş birliği ile, BookingAgora’nın sunduğu konaklama seçenekleri ve özellikle direkt kontratlı otel bağlantıları gelişecek.
 
Yeni entegrasyon, BookingAgora’nın, geniş otel koleksiyonunu hızla güçlendirerek partnerlerinin çok çeşitli konaklama seçeneklerine erişmesini sağlarken aynı zamanda otellerle direkt kontrat yapılmasına olanak tanıyarak özel, son derece rekabetçi fiyatlar sağlıyor.
 
BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga, yeni işbirliği ile ilgili duydukları heyecanı dile getirerek şunları söyledi:
''BookingAgora olarak Roibos ile yeni ortaklığımızı başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu işbirliğiyle ortaklarımıza daha fazla konaklama seçeneği ve mükemmel bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Roibos'un teknolojisi ve ürün seçenekleri, seyahat endüstrisindeki büyümemizi sürdürmemize yardımcı olacak.''
 
Roibos Dağıtım Yöneticisi Anna Igual ise şunları ekledi:
"BookingAgora ile çalışmaktan gurur duyuyoruz ve teknolojimiz onların süre gelen başarısıyla mükemmel uyum sağlıyor. Bu ortaklık sayesinde, onların genişlemesinin ve sundukları inanılmaz seyahat deneyimlerinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz.”
 
ROIBOS HAKKINDA
Roibos, bir B2B platformu aracılığıyla dağıtım ortakları ve dünya genelindeki oteller arasında direkt kontrat yapılmasına olanak tanır. Sözleşme sürecini kolaylaştırır, satışları artırır ve aracılar tarafından oluşturulan kısıtlamaları ve marj indirimlerini engeller.
İletişim için:
Sales@roibos.com
www.roibos.com
 
BOOKINGAGORA HAKKINDA
BookingAgora, seyahat acentaları ve dünya çapındaki seyahat ürünleri tedarikçileri arasında güvenilir ve sağlam bir bağ sağlayan, tamamen çevrimiçi bir seyahat toptancısıdır. Ürün yelpazesi otel/uçak rezervasyonları, transferler, araç kiralama ve paket turları içerir.
İletişim için:
marketing@bookingagora.com 
www.bookingagora.com