Turizm sektörü BookingAgora’nın yılbaşı davetinde buluştu!

Turizm sektörü BookingAgora’nın yılbaşı davetinde buluştu!

B2B online seyahat ürün tedarikçisi BookingAgora, havayolu firmalarının ve acentaların yöneticileriyle düzenlediği yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi.

B2B online seyahat ürün tedarikçisi BookingAgora, 9 Aralık Cuma akşamı Etiler’deki Le MERIDIEN Istanbul’da havayolu firmalarının ve acentaların yöneticileri ile bir araya geldi.BookingAgora’nın düzenlediği yeni yıl partisine yaklaşık 300 sektör temsilcisi katılım gösterdi.Gecede Bookingagora Kurucu ortakları Aziz Ciga, Kadri Ciga ve Murat Kahraman birer konuşma gerçekleştirdi.

Bookingagora kurucu ortağı Aziz Ciga, gecede bir konuşma yaptı.
Bookingagora kurucu ortağı Aziz Ciga, 2022 yılı için yaptığı değerlendirmenin ardından, 2023 yılında da sektör paydaşlarıyla birlikte yol almalarından memnuniyet duyacağını açıkladı.

BookingAgora Kurucu Ortakları Kadri Ciga ve Murat Kahraman ise 2022 yılını değerlendirdi ve markanın 2023 yılına yönelik hedefleri hakkında kısa açıklamalarda bulundu.
BookingAgora’nın daveti kapsamında yılbaşına özel bir de çekiliş düzenlendi.
Turizm profesyonellerini, havayolu firmalarının ve acentaların yöneticilerini bir araya getiren BookingAgora; bu davet ile yeni yıl heyecanını iş ortaklarıyla birlikte yaşadı.

BookingAgora’nın daveti kapsamında geceye katılan misafirler gönüllerince eğlenme ve stres atma imkanı buldu.