BOOKINGAGORA İKİNCİ GELENEKSEL HAVAYOLLARI GECESİ

BookingAgora ve Sheraton Istanbul City Center Hotel Havayolları için görkemli bir etkinlik organize etti!

Etkinlikte Türkiye de ofisi veya temsilciliği bulunan bütün havayolları katılım sağladı. Misafir Havayolları ve GDSler etkinliğe genel olarak Ülke Müdürleri ve Satış Müdürleri seviyesinde yoğun olarak katılım sağladılar. Gece de BookingAgora Yönetim Kurulu Üyeleri Kadri CİGA ve Murat KAHRAMAN Sheraton İstanbul City Center Hotel Genel Müdürü Şenda Barreto GOMEZ ve Satış Direktörü Arda YAVUZ misafirlerle birebir ilgilendiler.

BookingAgora bu yıl ikincisini düzenlediği Havayollarına özel etkinliğin mottosu "After work party" Sheraton Istanbul City Center Hotel'in muhteşem ev sahipliğinde gerçekleşti. Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen davette Havacılık Sektörünün önde gelen isimleri Sheraton Istanbul City Center Hotel'in şeflerinin hazırladığı ve sanatsal sunumları ile sergiledikleri sokak lezzetlerinin gece boyunca tadına baktılar.
Dj Show, Balkan Bandosu ve sürpriz hediye çekilişleri eşliğinde geçen etkinliğin keyfini çıkaran misafirler, BookingAgora ve Sheraton Istanbul City Center Hotel'in yetkilileri ile bir araya geldi.

BookingAgora Yönetim Kurulu Üyeleri Murat KAHRAMAN ve Kadri CİĞA yaptıkları açıklamalarda "Bu sene ikincisini düzenlediğimiz bu özel gece de Havayollarına bizleri yalnız bırakmadıkları, her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ettiler. Havayolları ile Yıllardır yürüttüğümüz güçlü ilişkilerimiz ve güçlü iş birlikteliklerimizi daha da ileriye taşımak adına hep beraber çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bu gece ile de sizlere Sheraton Istanbul City Center Hotel'in misafirperverliğini yakından göstermek hem de birkaç saatliğine de olsa iş hayatının stresine kısa bir mola vererek hep birlikte eğlenmeyi hedefledik. İşlerimizde olduğu gibi bizleri bu gece de yalnız bırakmayarak desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli havayollarına ve yöneticilerine teşekkür ederiz."dediler.