BookingAgora 'Happy Hour' da turizmcilere Unutulmaz Gece Yaşattı!

BookingAgora, Le Meridien Etiler Hotel’de düzenlediği geleneksel ‘Happy Hour’da havayolları ve iş ortaklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye’nin giderek büyüyen online satış ortamı BookingAgora, Le Meridien Etiler Hotel’de düzenlediği geleneksel ‘Happy Hour’da havayolları ve iş ortaklarındah olişah 400'ü aşkın misafirine unutulmaz, coşkulu bir gece yaşattı. BookingAgora, Başkanı Aziz Ciga, Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Ciga ve kurucu ortak Murat Kahraman’ın katıldığı geceye katılanlar otelin ikramları ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
Gecenin sonunda yapılan çekilişlerde ise konuklara seyahat,yemek, konaklama gibi armağanlar dağıtıldı.

BOOKINGAGORA: SIZLERLE BÜYÜDÜK
BookingAgora, Başkanı Aziz Ciga, Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Ciga “BookingAgora sizlerle büyüdü. Sizlerle daha da iyi hizmetler verecek”dediler.
Sezon biterken birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar ve Le Meridien Etiler Hotel’in terasından İstanbul’un muhteşem gece manzarasını seyretme imkanı buldular.

IYI DILEKLER
Murat Kahraman’ın sunumuyla ve konukları coşturan söylemleri ile devam eden gecede BookingAgora, Air Europe, FlyDubai, Korean Air, Oman Air, SunExpress, MEA havayolları, Seyahat sektörünün global teknoloji sağlayacısı Sabre, Mısır merkezli Baron Hotels&Resorts Egypt yöneticileri sahneye çıkarak yeni sezon için iyi dileklerde bulundular.

Le Meridien Etiler Hotel’in mutfağından ikram edilen kokoreç, dürüm, felafel gibi sokak lezzetleri geceye katılanlar tarafından rağbet gördü. Otelin terasına kurulan tezgahlarda aşçılar sokak lezzetleri yanında dünya mutfağından ürünler sundular. Bar ekibi ise durmadan çalışarak her türlü içeceği ikram etti.
Otelin lezzet sunumu devam ederken sahne alan müzisyenler herkesi coşturdu. Konuklar yoruçu günlerin ardından bir araya gelmenin ve eğlenmenin keyfini geç saatlere kadar çıkardılar.